Historie - Baunsbak-Jensen, Asger; Iversen, Per (Undervisningsvejledning for folkeskolen, 1981)
"Idet der henvises til undervisningsministeriets cirkulæreskrivelse af 18. december 1975 om udsendelse af vejledende forslag til læseplaner samt undervisningsvejledninger for folkeskolen udsendes hermed undervisningsvejledning for faget historie. Hæftet indeholder det formål for faget, der er fastsat af undervisningsministeren i bekendtgørelse af 24. september 1975, § 8, undervisningsvejledning for faget samt vejledende forslag til læseplan." -- (Preface)