Geografi - Baunsbak-Jensen, Asger 1932-; Iversen, Per; Dänemark Undervisningsministeriet ([København] Undervisningsministeriet, 1976)
"Idet der henvises til undervisningsministeriets cirkulæreskrivelse af 18. december 1975 om udsendelse af vejledende forslag til læseplaner samt undervisningsvejledninger for folkeskolen, udsendes hermed undervisningsvejledning for faget geografi. Hæftet bygger på lov om folkeskolen af 26. juni 1975 samt på det materiale, der er udarbejdet af det nu ophævede Folkeskolens Læseplansudvalg. Det indeholder det formål for faget, der er fastsat af undervisningsministeren i bekendtgorelse af 24. september 1975, § 9. Desuden indeholder det en undervisningsvejledning for faget samt det vejledende forslag til læseplan." -- (Preface)
Literaturverzeichnis: Seite 32-33
Online-Ausgabe
GEI Braunschweig
Keywords: Lehrplan