Kikerike A Be Ce Deutsch Bilderbuch - Wörterbuch - Übungsbuch - Tomljenović-Biškupić, Ljerka (Školska Knjiga, 1994)
Rječnik-slikovnica za početno učenje njemačkog jezika obrađuje teme iz svakidašnjeg života. Namijenjen je učenicima osnovne škole, školama stranih jezika i za samostalno učenje njemačkog jezika. Rječniku su dodane karte za igru i učenje.