A Be Ce De Bilderbuch - Wörterbuch - Übungsbuch - Tomljenović-Biškupić, Ljerka; Vitez, Ivan (Školska Knjiga, 1992)
Rječnik-slikovnica za početno učenje njemačkog jezika obrađuje teme iz svakidašnjeg života. Namijenjen je učenicima osnovne škole, školama stranih jezika, za samostalno učenje njemačkog jezika. Rječniku su dodane karte za igru i učenje.