Hrvatske granice od 1918. do 1993. godine - Boban, Ljubo; Feldbauer, Božidar (Školska Knjiga [u.a, 1995)
Knjiga je sažeti prikaz hrvatske povijesti nakon 1918. godine, poglavito s težištem na državnopravnoj problematici. Ona omogućuje čitatelju da spozna osnovne etape u državno-pravnom razvoju hrvatskog prostora, tj. put stvaranja i oblikovanja hrvatske države, a time i njezinih granica.