Historie - Knudsen, Holger; Sørensen, Sørеn; Buttenschön, Claus; Bruhn, Verner; Fredsted, Kirsten; Lokkegaard, Finn (Undervisningsvejledning for folkeskolen, 1984)
"Idet der henvises til undervisningsministeriets cirkulæreskrivelse af 18. december 1975 om udsendelse af vejledende forslag til læseplaner samt undervisningsvejledninger for folkeskolen, udsendes hermed undervisningsvejledning for faget historie. Hæftet bygger på lov om folkeskolen af 26.j uni 1975 og er udarbejdet af et udvalg, nedsat med den opgave at udarbejde forslag til ny vejledende læseplan og ny undervisningsvejledning for faget." -- (Preface)