Læreplan for Samfundsfag (Departement for Uddannelse, Kultur, Idræt og Kirke?, 2004)
Inhalt: A: Formål og introduktion -- B: Læringsmål og forslag til undervisningen, evaluering og undervisningsmaterialer -- C: Appendiks: Appendiks C1 - Litteratur vedrørende Grønlands historie