Inuiaqatigiilerinermi ilikkagassatut pilersaarutit (Ilinniartitaanermut, Kultureqarnermut, Timersornermut Ilageeqarnermullu Naalakkersuisoqarfik?, 2004)
Inhalt: A: Siunertaq paasissutissallu -- B: Ilikkagassatut anguniagassat aamma atuartitsinissamut, naliliinissamut atortussatullu siunnersuutit -- C: Tapiliussaq: Tapiliussaq C1 - Kalaallit Nunaata oqaluttuarisaanera pillugu atuakkat