Geografie manual pentru clasa a IX-a - Donisă, Ioan; Donisă, Angelica; Anastasiu, Viorela (Ed. Didactică şi Pedagogică, 2006)
Manualul este elaborat de un colectiv cu inalta calificare stiintifica, experienta didactica indelungata si practica editoriala. Este redactat intr-un stil modern, accesibil, care faciliteaza formarea unei viziuni concrete asupra fenomenelor geografice si a unei atitudini civice responsabile fata de ocrotirea mediului.