De grote Bosatlas brengt de wereld in kaart - Altena, Annemieke (Noordhoof Atlasproducties, 2016)
"De 55e editie van De Grote Bosatlas is volledig aangepast aan het nieuwe examenprogramma havo en vwo. Meer dan duizend kaarten zijn geheel geactualiseerd en de atlas is uitgebreid met talloze nieuwe kaarten, over o.a. Zuid-Amerika, stedelijke gebieden in Brazilië en het Amazonegebied. Ook nieuw zijn de landschapskaarten per continent, aangevuld met foto's." -- (Verlag)